6 Sneaky indikationer Du kan være søvnmangel

tunge låg såvel som gabende er ikke de eneste River Plate Trøje indikationer på, at du kræver mere UNAM Pumas Trøje tid i sækken. Vær opmærksom på disse tip, som du kræver Boca Juniors Trøje for at slå din snooze -tid op.

Din appetit er steget

Nylig forskningsundersøgelse antyder, at det at være søvnmangel kan påvirke Ghrelin, et hormon, der fortæller dig, at du er sulten såvel som leptin, et hormon, der signaliserer, at du er fuld. ”Typisk er de afbalancerede, men søvnmangel kan kaste dette forhold af med mere ghrelin til leptin,” siger Fitbit Sleep Advisor Allison T. Siebern, ph.d., konsulentassistent ved Stanford University Sleep Medicine Center samt direktør for Sleep Health og Wellness Integrative Program ved Fayetteville VA Medical Center i North Carolina.

Du higer efter kulhydrater

At ikke sove tilstrækkeligt har været knyttet til at spise en usund diæt. Nylig forskningsundersøgelse antyder, at områder i hjernen, der er forbundet med beslutningstagning såvel som dom, ikke er så aktive, når du er søvnmangel som dele af hjernen, der beder os om at gå efter det, vi ønsker. Med andre ord kan du vælge chips såvel som chokolade over frugter såvel som grøntsager, hvis du kræver at fange flere Z’er.

Dine træningspunkter er svage

At være søvn frataget kan zap din energi såvel som motivation til at blive fysisk. Det kan ligeledes forstyrre din krops evne til at komme sig såvel som reparationsarbejde, da specifikke søvnstadier er nødvendige for at udføre dette arbejde.

Du snuser såvel som nysen

Dit immunsystem er hæren inde i din krop, der forsvarer dig, når du er udsat for noget, der kan gøre dig syg. Men “søvnmangel kan afbryde immunsystemet,” siger Michael Grandner, ph.d., MTR, direktør for SLEEVE samt sundheds- og wellness -undersøgelsesundersøgelsesprogram ved University of Arizona College of Medicine. Dette betyder, at du ikke har nøjagtigt den samme udholdenhed til at holde bugs såvel som bakterier i skak.

Du er cranky

At føle sig irritabel eller ned kan være en indikation af søvnmangel, da du ikke har tilstrækkelig energi, men ligeledes, da søvnmangel forstyrrer din evne til at kontrollere dine følelser.

Du higer efter koffein

Hvis du opdager dig selv, der når frem til en ekstra kop Java eller foretager et ekstra løb til Corner Café, “Dette kan være et signal om ikke at få tilstrækkelig søvn,” siger Siebern. Tro på, hvorfor du vil have den ekstra kop, såvel som om det er at holde sig opmærksom.

Denne info er kun til akademiske funktioner så godt som ikke menes som en erstatning for medicinsk diagnose eller behandling. Du skal ikke bruge denne info til at diagnosticere eller behandle et problem eller velvære eller tilstand. Undersøg altid din læge, før du ændrer din diæt, ændrer dine søvnvaner, tager kosttilskud eller starter en ny fysisk fitnessrutine.

Michele Bender

Michele Bender er en prisvindende freelance-forfatter. Hun har skrevet til mange medier, inklusive husholdningscirkel, glamour, Yahoo! Sundhed, Dr. Oz’s Youbeauty såvel som New York Times. Hun er ligeledes medforfattere/spøgelsesskrivninger meget populære bøger for fremtrædende fagfolk såvel som berømtheder. To af de seneste er Curly Girl: The Handbook såvel som immunsystemets helingsplan.