Sports And Fitness

Fuldtidsblogger

Jeg har en meddelelse om at afgive – jeg er nu jeg fuldtidsblogger! (Jeg prøver tydeligvis at se på den lyse side af tingene.) Jeg er bestemt bummed om mit job (eller mangel på det), men jeg går videre og vil ikke dvæle ved det. Ud over blogging vil jeg skrive til nogle andre websteder og udføre freelance -arbejde. Åh, og leder efter et andet fuldtidsjob! Jeg har allerede skrevet en tidsplan for mig selv, så jeg spilder ikke nogen tid på at være produktiv.

Jeg værdsætter virkelig alle dine venlige kommentarer. Hjælper du mig med at forblive positiv? tak skal du have.
Mine seneste videoer

Før vi var fremmede gennemgang
Før vi var fremmede af Renee Carlino Book Review.
Hurtige tanker og anbefalinger til lydbøger. Historien, fortælleren, anmeldelse og mere om A Good Lyt -serien.

Flere videoer

0 sekunder på 9 minutter, 42 sekunder

Næste op
Min dejlige partner i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
05:31

Direkte
00:00
08:21
09:42

Da jeg kom hjem, talte jeg det med en ven over en tur. Derefter kom jeg hjem og tyggede en pakke tyggegummi. Jeg er i øjeblikket på min anden pakke. I det mindste er det ikke cigaretter.

Min eftermiddags snack var yoghurt, en hel mango, ananas og korn. Jeg tilføjede en øl af cottage cheese efter billedet. Jeg tror, ​​jeg begynder at kunne lide cottage cheese mere end yoghurt. Det er godt, fordi jeg købte et andet Costco -karbad af det!

Jeg overvejede at slappe af til middag og bestille en pizza til at drukne mine sorg, men det gjorde jeg ikke. Jeg lavede aubergine og kikærterpasta. Jeg kogte op en hel aubergine med en dåse tomatsauce og en dåse tomater (med saften) plus hvidløg og krydderier. Derefter tilføjede Tempeh og kikærter – serveret oven på hele hvedepastaen. Jeg elsker tomatbaserede saucer!

Nu nyder jeg en ananasjuice og Malibu rom voksen drik – jeg fortjener en drink i aften, synes du ikke? Tak igen for støtten? Håber du har en bedre dag end mig!

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del