Sports And Fitness

Domstolen strejker fornuftig balance i UFC Piracy Case

Tilføjelse til dette websteds arkiverede sagsoversigter, der involverer UFC PPV Piracy Awards, Sporting CP Trøje blev grunde til dom frigivet denne uge af den amerikanske distriktsret, ND Indiana, Hammond Division, der vurderer skader efter de kommercielle Piratkopiering af UFC 168.

I denne uges tilfælde (Joe Hand Promotions, Inc mod Chapman) viste den tiltalte UFC 168 i en lounge uden at betale de kommercielle underlicensgebyrer, som ville være kommet til $ 1.250 baseret på etableringens kapacitet.

Sagsøgeren sagsøgte og opnåede standardafgørelse, der søgte $ 26.400 i erstatning. Retten fandt denne efterspørgsel overdreven og tildelte i stedet omkostningerne ved programmet og tredoblet derefter yderligere dette beløb til straffende og afskrækkende formål. Ved at finde dette en ordentlig mængde af de samlede skader, der var dommer, dommer Philip Simon, leverede følgende grunde:

Fordi Joe Hand har leveret sit rentekort for programmet, tildeler jeg lovbestemte skader i størrelsen på $ 1.250 baseret på Showtime Lounge’s rapporterede kapacitet. Når Real Betis Balompie Trøje jeg vender til hensyntagen til forbedrede skader, giver §605 (e) (3) (c) (ii) mig mulighed for at øge de lovbestemte skader “med en mængde af ikke meget mere end $ 100.000 for hver overtrædelse”, hvis jeg finder ud af, at “overtrædelsen blev begået med vilje og med henblik på direkte eller indirekte kommerciel fordel eller privat økonomisk gevinst. ” Joe Hand leverede en erklæring fra sin præsident, der angav, at Joe Hands programmering “kan ikke fejlagtigt, uskyldigt [,] eller utilsigtet opfanges.” [De 14-1 ved 3.] Derudover fastlægger Gunn-erklæringen, at mindst 43 lånere var til stede under overtrædelsen [De 14-2 kl. 1]. Baseret på denne fortegnelse finder jeg ud af, at de tiltalte med vilje begik overtrædelsen med henblik på direkte kommerciel fordel eller privat økonomisk få og er underlagt forbedrede skader i henhold til §605 (e) (3) (c) (ii).

Tildeling af lovpligtige skader ifølge Joe Hands rentekort uden forbedring ville kun kompensere Joe Hand for sit abonnementstab, “ikke afhændes de tiltalte med nogen overskud, der stammer fra ulovligt, der udviste programmet.” Estrada, 2014 WL 2609751, på *3. Domstole overvejer en række aspekter ved at fastlægge forbedrede skader, herunder: “(1) antallet af overtrædelser; (2) tiltalte’s ulovlige monetære gevinster; (3) sagsøgerens faktiske skader; (4) om sagsøgte annoncerede til begivenheden; og (5) om sagsøgte indsamlede et dækningsafgift natten til begivenheden. ” McCausland, 2012 WL 113786, på *4 (citerer KingVision Pay-Per-View, Ltd. v. Rodriguez, 2003 WL 548891, ved *2 (S.D.N.Y. 25. februar 2003)). Domstole overvejer også nærheden af ​​etableringen til et byområde, antallet af skærme, der viser programmet, og ”den afskrækkende virkning af tildelingen, med øje for at indføre en pris, der er betydelig nok til at forhindre fremtidig lovløs adfærd, men ikke sådan alvorligt, at det alvorligt skader levedygtigheden af ​​den tiltalte’s forretning. ” Id. (citat udeladt).

Mens de tiltalte ikke opkrævede et dækning natten til begivenheden, og der er ingen beviser, de annoncerede til begivenheden eller begik Kashiwa Reysol Trøje flere overtrædelser, viste de programmet på fem skærme og tjente mindst 43 lånere. Showtime Bar and Grill er også placeret i Gary, Indiana, en by i Chicago, Illinois Metropolitan Area. Jeg er dog meget bekymret over behovet for at sende et stærkt afskrækkende signal. Ved ikke at optræde og forsvare sig mod retssagen opgav de tiltalte muligheden for at beskrive, hvordan en tildeling af forbedrede skader kan forringe levedygtigheden af ​​deres forretning. I betragtning af alle disse faktorer vil jeg tredoble de lovbestemte skader. Se Tex. Indus., Inc. v. Radcliff Materials, Inc., 451 U.S. 630, 639 (1981) (“Selve ideen om diskantskader afslører en hensigt om at straffe fortid og at afskrække fremtidig, ulovlig adfærd.”). Tripling af $ 1.250 resulterer i i alt $ 3.750 i forbedrede lovbestemte skader.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

$ 15.000 skader undersøgt for piratkopiering af UFC 168January 11, 2018in “piratkopiering”
UFC 148 piratkopiering fører til $ 11.848 domstolsdommer. Subt. 2015in “piratkopiering”
$ 25.000 skader tildelt for UFC 183 PiracyJuly 16, 2017in “Piracy”