Sports And Fitness

Hvorfor jeg ikke kører så godt som ikke kan håndtere det så godt som ønsker at stoppe livet

glad mandag! Hvordan går det?

Jeg bliver skør. Hvis nogen bankede på min dør for at tage mig væk til et polstret rum, ville jeg blive lettet.
Mine seneste videoer

Jeg fik en covid-19-test
At få en coronavirus -test – nøjagtigt hvordan det fungerer, hvordan det føles, min oplevelse såvel som mere. Jeg fik den traditionelle test såvel som Ben fik Covid-19 hurtig test.

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 16 sekunder

Næste op
Ansigtsmaske tip til at køre såvel som at gå udenfor
07:15

Direkte
00:00
08:21
05:16

Og det hele er siden ikke at køre. Jeg besluttede at tage en uge fri for et par medicinske marihuana -problemer i sidste uge onsdag, såvel som nu er jeg elendig.

Før OC -maraton havde jeg en eller anden underlig tæthed i min piriformis, som aldrig har fundet sted før. Plus jeg har et par andre tilfældige ting, der foregår, så jeg prøver at være tålmodig såvel som at lade mig hvile hvile i 7 hele dage. så godt som det suger. Men en ounce af forebyggelse, ikke? Ja. Ja, Monican. Kom ned af den afsats.

Så i dag startede jeg med en tur såvel som en miljøvenlig juice. Forsøger at være alle sunde såvel som ting.

Og en lille smule udholdenhedstræning, mens du ser E News.

Derefter følte jeg mig super bleg for at sikre, at det mindede mig om, at jeg havde brug for solbrun. Så godt som det påvirkede mig at lave en bleg-o morgenmad.

Jeg købte to planter for at fremstille den plantefladede fladbrød og kun brugt en. Siden den anden blev Super Ripe, skar jeg den op såvel som kogte den med kokosnøddeolie. Boom.

Alligevel. Historiens moral er at køre er min favorit. Ud over mit lille lil sorte hjerte er uheldigt med at ikke køre, men mine quads er sandsynligvis glade.

Men det er super egoistiske, quads. Ikke sejt.

Tænkte på dagen: Min mor fortalte mig denne gang, efter at jeg fortalte hende om nogle kvinder, der blev dårlige for mig. Det stak med mig. Husk dette næste gang nogen går efter dig …

(Runeatrepeat på Instagram)

Spørgsmål: Hvad er dine mini-mål for ugen?

Mandag mini-mål: Få min ish sammen.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del