Lukke ned.

Jeg taler ikke om politik om RER, fordi jeg ikke ønsker at fremmedgøre nogen person med min ret og godt undersøgte synspunkter om, hvordan verden skal fungere. Jeg bor i et gratis land, og jeg har det ideelle til min mening uden at skulle retfærdiggøre det til nogen.

I dag taler vi om den amerikanske regering.
Mine mest aktuelle videoer

Marathon Training Day 4
Marathon Training Journal Day 4 Check In

Flere videoer

0 sekunder på 1 minut, 21 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 5
04:34

Direkte
00:00
08:21
01:21

Nej, jeg vil ikke dele mine personlige parti -synspunkter. (Selvom det sandsynligvis ikke tager en poli-sci undergrad for at finde ud af det.)

(Side note: Denne tegneserie er grunden til, at jeg er overbevist om Natalie Dee, og jeg må være bedste venner.)

Jeg taler om regeringen.

I går lærte jeg på Marine Corp Marathon FB -siden, at de muligvis bliver nødt til at annullere løbet på grund af nedlukningen. Ah!

Og da jeg gik for at sige noget om det, påvirker en læser, der e -mailede mig uden, at regeringen lukker hendes liv. Med hendes tilladelse er det sådan, at nedlukningen skader en af ​​mange …

Monica,

Jeg er en fængslet føderal medarbejder, og jeg føler for venner, der ikke kan løbe deres maraton, men det er næppe det største problem, der kommer fra denne nedlukning.

Real annullerer ikke en maraton- reel er, når familier, der har mistet en solider, skal undre sig over, om de vil være i stand til at være der, når deres elskedes krop kommer hjem. Ægte er, når mor til 3 med en aktiv opgavesolider mand ikke ved, hvornår løncheck ankommer.

På dette tidspunkt har jeg gået glip af meget mere end en løncheck. Jeg er ængstelig over, hvordan jeg betaler min leje denne måned. Mennesker, der har FHA -lån, kan ikke få pantelån, og så masser af andre dramatiske påvirkninger.

Jeg får absolut, at folk bruger måneder på at træne til maraton. For masser af det er en enorm personlig præstation, som de har arbejdet og kæmpet mod i årevis.

Jeg ved uden for DC, at det er svært at se nedlukningens daglige virkninger, medmindre du er fattig eller i militæret. De er ægte. Folk er bange. I slutningen af ​​denne uge kan Kongressen have forårsaget en større økonomisk sammenbrud end den store depression.

Vi må tale om, hvordan Kongressen har svigtet os. Hvordan vi skal kræve bedre regering. Alt dette var 100% undgåeligt, hvis medlemmer af Kongressen arbejdede sammen.

Jeg er ked af at være kort og så frustreret, men kendsgerningen er, at jeg er bange. Jeg ved ikke, hvordan dette vil ryste ud. Folk skal se på, men det er de ikke. Folk skal minde om valgte embedsmænd om, at de stemmer, og at de er opmærksomme, men de er det ikke.

Kongresmedlemmer/kvinder kan forsømme unge kvinder som dig og jeg, fordi de tror, ​​vi ikke er ligeglade med, og at maraton er de eneste afgørende ting. Jeg vil opfordre dig til at udfordre dig selv og dine læsere til at se ud over de øjeblikkelige personlige påvirkninger på den større indflydelse på vores land. Selvom det lige er denne uge, skal du minde dine læsere om at bekymre sig om, hvad deres valgte embedsmænd laver. Enhver person kan nå deres medlem af Kongressen ved at ringe til House Switchboard på 202-224-3121.

Derefter kan du bekymre dig om annullerede maraton. Du kan ringe til din kongresmedlem for at klage!

Gør med dette indlæg, hvad du kan lide, og husk, at din stemme tæller, men du skal bruge det. #Give det videre

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del