Sports And Fitness

Apple Peel fremmer muskelmassevækst

Apple Peel fremmer muskelmassevækst

Forskere Gremio Trøje ved University of Iowa har fundet, at en voksagtig forbindelse forstået som ursolsyre, der blev opdaget i æble -skrælen, reducerer muskelmasseatrofi såvel som fremmer muskelmassevækst hos mus.

Det opdages ligeledes at minimere fedt, blodsukkerniveau, kolesterol såvel som triglycerider, derfor kan anvendes til behandling af muskelmasse -spild såvel som metaboliske lidelser såsom diabetes. ”Muskelatrofi udløser enorme problemer. Det er ligeledes ekstremt typisk – det påvirker mange mennesker på et tidspunkt i deres liv, under sundhedsproblemer eller aldring. Men der er ingen medicin til det, ”sagde Christopher Adams, endokrinolog såvel som seniorforfatter af undersøgelsen.

”Vi undersøgte muskelmasse -genaktivitet hos mennesker med atrofi såvel som anvendt den info til at opdage kemikalier, der kan blokere atrofi. En af disse kemikalier var især interessant. Det kaldes ursolsyre, så godt som det er især koncentreret i æble skræl, tilføjede han.

Ifølge forskerne minimerede Ursolic Acid muskelmasse atrofi ved at Olympique Marseille Trøje hjælpe insulinlignende vækstfaktor-1 (IGF1) såvel som insulin til at udvikle muskler. ”Det gjorde dette ved at hjælpe to hormoner, der udvikler muskler: insulinlignende vækstfaktor-1 (IGF1) såvel som insulin. Da ursolsyre øgede musklerne, minimerede den muskelmasseatrofi. Overraskende havde det nogle andre fordelagtige påvirkninger hos mus: for eksempel minimerede Serbiens fodboldlandshold Trøje det kropsfedt såvel som sænket blodsukker såvel som kolesterol. ”

Selvom ursolsyre øgede muskelmassevægten hos mus, øgede den desuden ikke den samlede kropsvægt. Endvidere blev mus, der blev fodret med ursolsyre, opdaget at have mindre kropsfedt end mus, der ikke blev fodret med forbindelsen.

Forskningsundersøgelsen er blevet offentliggjort i det nuværende problem med tidsskriftet Cell Metabolism.