Kelvin Gastelum accepterer 9 måneders USADA-suspension for anden marihuana-overtrædelse

i dag afslørede UFC’s privat ansatte anti-Doping-partner USADA, at Kelvin Gastelum accepterede en suspension for sin anden overtrædelse af anti-dopingpolitikken.

Gastelum kontrollerede positivt for THC over tilladte i konkurrencegrænser på UFC 244, som tog placering i New York. Han accepterede en ni-måneders periode med uberetation, der begyndte den 3. november 2019, den dato, hvor hans positive prøve blev indsamlet. Baseret på Gastelums vellykkede afslutning af et medicinbehandlingsprogram blev hans periode med ikke -berettigelse minimeret med fem måneder.

New York har det uafhængige ideal til at straffe Gastelum. Det er ukendt, hvilke konsekvenser regulatoren udforsker.

I maj 2017 meddelte USADA, at Gastelum havde kontrolleret positivt for cannabinoider såvel som accepteret en seks-måneders suspension. Dette blev reduceret, baseret på Gastelums vellykkede afslutning af en USADA autoriseret medicinforståelse såvel som administrationsprogram til tre måneder.

Atleter, der bruger cannabis medicinsk, skal forstå, at der nu er præcedens for en terapeutisk udnyttelse af fritagelse. Barcelona Trøje Tidligere i år lavede UFC -veterinær Elias Theodorou historie ved at ende med at være den allerførste ekspertatlet, der blev godkendt til et tirsdag for Cannabis -forbuddet i konkurrence. Atleter med legitime medicinske behov skal tjekke denne Avene, forudsat at den hårde at forudse tidsramme for at afbryde brugen før konkurrence for at minimere målbar detektion til acceptable niveauer.

Del dette:
Twitter
Facebook

Sådan her:
Som indlæsning …

Relaterede

Brasilien vælter Gastelum TKO -sejr til ingen konkurrence om Marijuanamay 8, 2017
Juridiske forhindringer til at River Plate Trøje licensere Kelvin Gastelum til UFC 206nov 27. Leeds United Trøje november 2016in “Atletikkommissær i Ontario”
UFC -konkurrent Cynthia Calvillo accepterer 6 måneders USADA -suspension for marihuana krænkelsesmarch 8, 2018