2020 vil være det mest spændende år for bodybuilding fans

af Matt Weik

Jeg vil gå ud på en lem her og sige, at 2020 vil absolut være det mest spændende år for dig, hvis du er en bodybuilding -fan. I årenes løb har vi set Kai Greene’s forsvinden, bodybuilders død, dethronering af Phil, operationen kæmper og rehabilitering af Flex Wheeler og Ronnie Coleman og de juridiske problemer med Shawn Rhoden. Jeg er klar til at træde fra det, og når du kører dig gennem skoven og ser lyset ved at gå ind i 2020 med en frisk start, søger dette at være et helvede af en bodybuilding -sæson.

Når det er sagt, er der også en garanteret mørk sky over branchen. Så lad os få det ud af vejen og derefter gå på de gode nyheder. Med hvad der foregår mellem USA og Iran, er det op i luften om, hvorvidt Olympian på tredjepladsen, Hadi Choopan, vil være i stand til at få et visum i køb til at konkurrere i USA i år. Jeg er sikker på, at der vil være mennesker, der prøver at trække et par strenge, men jeg er ikke sikker på, at det vil ske, hvilket er en skam.

En anden atlet op i luften er Borussia Monchengladbach Trøje Shawn Rhoden. Mens jeg (som bodybuilding -fan) ville elske at se ham på scenen for at blande tingene op og se, hvad han kan bringe på scenen efter at have gået glip af sidste år, føler jeg personligt, at han vil sidde ude i hele året for at sætte sit fokus på om at kæmpe mod retssagen mod ham. Hvis jeg blev fundet uskyldig i 2020, ser jeg ham konkurrere i slutningen af året – igen, hvis man antager, at alt dette bliver ryddet inden for de næste par måneder og lad ham passende forberede sig.

Her er de gode nyheder, og hvilke bodybuilding Bayer 04 Leverkusen Trøje -fans skal blive i ekstase over …

Arnold Classic Ohio
Selvom jeg ikke ville sige, at opstillingerne i det foregående års ikke var gode, men har du set den stablede lineup til 2020? Hvis du er bodybuilding -fan, skal du gå i nød og booke fly og hoteller nu for at sikre dig, at du er i Columbus i år. Som vi alle har set i mange år, har konkurrenter, der allerede er kvalificerede til Olympia, normalt en tendens til at sidde ude året og kun forberede sig til Vegas.

I år kan vi forvente at se folk lide:

Lionel Beyeke

William Bonac

Maxx Charles

Dexter Jackson

Johnnie Jackson

Steve Kuclo

Josh Lenartowicz

Victor Martinez

Cedric McMillan

Patrick Moore

Sergio Oliva Jr.

Big Ramy

Akim Williams

Roelly Winklaar (medmindre rygterne er rigtige om, at han ikke vil konkurrere)

Der er navne i den lineup som Dexter, Roelly og Bonac, som jeg aldrig forventede at se. Som en bodybuilding -fan, hvem ville ikke have lyst til at se det bedste af de bedste konkurrere i meget mere end et show hvert år? Det har været min største kritik gennem årene, at vi kun ser nogle konkurrenter i Vegas, og det er det.

To personer til at nyde det kunne være sveller er Patrick Moore og Josh Lenartowicz. Tæl heller ikke Cedric, hvis han bringer konditioneringen, kunne han være svær at slå (og han har vundet Arnold i fortiden).

Arnold Classic Australia
Arnold Classic Excursion er altid god med nogle af de bedste derude, der gør deres vej fra land til land for at konkurrere i Arnold Classic. Men i år, hvis du er en bodybuilding -fan, er du i godbid. Du kan forvente at se følgende mennesker i Australien (fra tidspunktet for at skrive denne artikel):

Velsignelse Awodibu

Big Ramy

Dexter Jackson

Steve Kuclo

Joshua Lenartowicz

Victor Martinez

Patrick Moore

Jake Nikolopoulos

Sergio Oliva Jr.

Fred Smalls

Josh Wade

Akim Williams

Som bodybuilding -fan er der få interessante navne på den liste, som jeg tror, vi skal nævne. Den første er velsignelse – kendt som Boogie Man. Velsignelse er sandsynligvis en af de mest underholdende bodybuildere i branchen og har en skør sans for humor. Det er sikkert at sige, at vi alle har ventet AC Milan Trøje på at se, hvad velsignelse kan bringe til en IFBB -scene. Og hvordan ser han ud ved siden af et andet monster som Big Ramy? det vil tiden vise.

Når han bliver sat på i sin baghave, kan du forvente, at Josh Lenartowicz bringer den. Ikke at han ikke er noget andet show, men forventer, at han er sikker på, at alle hans T’er er krydset, og jeg er prikket med hans prep.

Og Dexter … denne mand bringer den i 2020. Arnold Ohio, Arnold Australia, Olympia, måske også New York Pro og Athleticon? Dex viser ingen tegn på at bremse, og i det tempo, han er på, vil det være svært for ethvert individ at bryde sin sejre i alle tider.

Mr. Olympia
Jeg går ud på en lem her og siger, at jeg tror, vi får en ny Mr. Olympia -mester i 2020. Hvis du er bodybuilding -fan, vil du se det bedste af de bedste konkurrere på Olympia -scenen, Men i år tror jeg ikke, det vil ske. Vil Flex Lewis trin på scenen? måske ikke. Jeg tror, at både Phil Heath og Flex Lewis vil springe Olympia og forberede til Athleticon (som jeg vil tale om næste).

Mange vil sige, at Brandon Curry ikke lignede tidligere Mr. Olympia -vindere – og de kan have ret. Men for ham skulle han kun være bedre end alle andre på scenen under That weekend. Jeg føler, at hvis Brandon ikke forbedrer sin konditionering, er han tilbøjelig til at blive slået. Hvem vil træde op? Måske Bonac? Roelly? Ramy? Hadi (hvis han kan klare det)? Det bliver en interessant weekend i Vegas.

Athleticon
Folk over hele landet spekulerer på, hvad klippen vil bringe til Athleticon? Og hvis jeg var en betting mand, bringer han det hele. Jeg tror, at dette er det show, vi vil se comebacket af Phil Heath og Flex Lewis. Jeg ved også, at masser af supplementsmærker bøjer sig ud af Olympia og får bås plads på Athleticon – hvilket kan gøre showroom -gulvet ved Olympia ganske mindre.

Dette show bliver årets tale. Som bodybuilding -fan er jeg i ekstase over at se den vision, Rock har til showet. Da han selv er en bodybuilding -fan, forventer jeg, at han vil gøre dette til en betydelig produktion, og med sin status kan han måske endda få showet på nationalt tv? At få bodybuilding foran mainstream -medierne og/eller i offentlighedens hjem kan være et fantastisk spil at vokse sundhed og fitness såvel som IFBB,

Med alt, hvad der foregår i år, tror jeg virkelig, at 2020 vil være det mest spændende år for bodybuilding -fans og for branchen. Så gør din popcorn klar!

Hvilket show er du meget ekstatisk om? Fortæl os i kommentarerne.