Sportsretlige instruktør/NFL-sportsagent Kelli Masters til Keynote Alliance of Channel Women Event i Las Vegas den 9. marts

Alliance of Channel Women, en non-profit-organisation dedikeret til at fremskynde væksten af kvindelige kanalledere inden for teknologi , har annonceret, at NFL -sportsagent Kelli Masters vil være hovedtaler på ACWs 10 -års jubilæumsfeiring på Acwconnect Live! 5-8 p.m. 9. marts på Channel Partners Conference & Expo i Las Vegas.

I 2020 fejrer ACW et årti med at styrke kanalkvinder. ACW blev grundlagt i 2010 og er vokset i medlemskab og mission med det formål at være agenter for forandring for kvinder i kanalsamfundet.

Keynote -højttaler NFL -sportsagent Kelli Masters ved alt om at køre ændringer. Mesters, der er Qatars fodboldlandshold Trøje bredt anerkendt som en af de mest indflydelsesrige kvinder inden for sportsvirksomhed, vil dele sin historie som NFL -sportsagent, advokat, journalist og frøken Oklahoma, i sin hovedadresse, “Agent for forandring: Kraften i mangfoldighed i lederskab.”

Masters har repræsenteret meget mere professionelle atleter end nogen kvinde i branchen, efter at have fungeret som agent/kontraktrådgiver for spillere i hvert NFL -udkast i betragtning af at 2006 såvel som mange atleter i Frankrigs fodboldlandshold Trøje MLB -udkastet og OL. I 2010 lavede hun historie som den første kvinde, der repræsenterede et første valg i NFL-udkastet.

Masters er også som adjungeret professor ved Oklahoma City University og Oklahoma Christian University, der underviser i Brighton & Hove Albion FC Trøje sportsret. Hun er en efterspurgt forfatter og taler om emner af sport og nonprofit samt lederskab, mangfoldighed og opdagelse af formålet i livet. Hendes første bog, Dream Job, er i værkerne.

Acwconnect live! afholdes fra 5-8 kl. 9. marts 2020 i Room Bassano 2708 på Venetian & Sands Expo. Netværksbegivenheden er åben for alle deltagere på Channel Partners Conference & Expo -begivenheden. Det er gratis for alle ACW-medlemmer og $ 30 for ikke-medlemmer. Klik her for at registrere.

Del dette:
Facebook
Twitter
E -mail