Sports And Fitness

iPhone ansøgning om styrke test og træning

Jeg har netop modtaget et link til en ny lovende applikation, der er udviklet til iPhone / iPod touch, der er i stand til at bruge accelerometeret, der er anbragt i smartphone for at kunne anvendes til barbells til styrkeprøvning og til overvågning styrketræning.

Ansøgningen hedder Liza og er tilgængelig her.

Det forekommer klart af skærmbillederne, at det er muligt at registrere kraft / belastningsforholdet og beregne også hastighed af barbellen:

Og det ser ud til at også tilbyde evnen til at sammenligne tests udført på forskellige tidspunkter:

Efter test er også i stand til at identificere maksimal effekt og belastningen svarende til maksimal effektudgang:

Der er også meget mere info til rådighed i realtid og som resumé feedback, der skal gemmes og sendes via e-mail.

En video af, hvordan det virker, er tilgængelig her.

Det forekommer et meget lovende redskab til personlige træner såvel som for styrke og konditionering af trænere. I øjeblikket er der ingen information tilgængelig på gyldigheden og pålideligheden af ​​strømberegningerne og på nøjagtigheden af ​​det accelerometer, der er anbragt i iPhone / itouch. Jeg er sikker på, at vi snart vil se nogle valideringspapirer om dette værktøj, i betragtning af, at UDINE UDINE er involveret i udviklingen. Desuden estimeres 1RM fra belastnings- / hastighedsforholdet.

Liza giver også en lite version. Ifølge hjemmesiden giver Lite-versionen mulighed for at udføre Half Squat-testen for at se de resulterende data og sende dem via e-mail eller twitter ligesom standardversionen; Det er ikke muligt at få nogen grafisk repræsentation eller gemme data. Lite-versionen viser nogle reklamebannere.

Jeg bruger ikke iPhone / itouch, så jeg foreslår læserne til at downloade denne applikation og beslutte sig selv, hvis det er noget værd at have. I betragtning af omkostningerne og det faktum, at du ikke har brug for nogen ekstra enhed, foreslår jeg, at dette er noget, der er umagen værd at prøve for enhver professionel, der er interesseret i at måle resultatet af styrketræningsprogrammer.

Technorati Tags: accelerometer, styrke test, teknologi

Del dette:
Linkedin.
Twitter.
Pinterest.
Whatsapp.
Email.
Print
Facebook.
Tumblr.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Styrke og kraftmålinger til styrketræningsplanlægning: Hvad er derude? 19. august 2007in “Styrkeprøvning”
Styrke og kraftmålinger til styrketræningsplanlægning: Hvad er derude? 19. august 2007in “Styrkeprøvning”
Styrketræning i volleyball: periodisering og andre udstedelse December 1, 2007 Med 1 kommentar