Sports And Fitness

BC til at legalisere pro kickboxing

efter år med at tage den indstilling, som straffeloven kun gør det muligt for provinser har afsløret, at provinsen vil legalisere ekspert kickboxing. De har gjort det med at bemærke, at pro -kickboxing -retningslinjer bare kan være en undergruppe af ekspert MMA (som besøgende på dette websted vil forstå, blev øget som en mulighed tilbage i 2013). (Og for dig er juridiske trivia -nerder tilgængelige Wyoming er endnu en jurisdiktion, der legaliserede en undersætsport under paraplyen af MMA, der siger, at bare knækboksning er en variation af blandet kampsport).

Det skal bemærkes, at der sandsynligvis er behov for formelle politiske ændringer, da § 24 i BC’s nuværende ministers atletiske kommissærpolitik især vedtager New Jersey’s samlede retningslinjer for MMA Manchester City Trøje for alle MMA -bouts med sektionen, der læser som følger:

Med forbehold af loven såvel som reglerne skal en blandet kampsportbegivenhed bæres
ud i henhold til den blandede kampsportuniform retningslinjer for adfærd,
N.J.A.C. 13: 46-24A, som ændret fra tid til anden.

Overholdelsen af pressemeddelelse blev udstedt i dag:

British Columbia’s atleter med blandet kamp (MMA) vil kæmpe meget mere sikkert såvel som på et højere niveau efter B.C. Atletisk kommissærs beslutning om at godkende ekspert kickboxing.

“B.C. Atletisk kompensation har arbejdet mod inkludering af ekspert kickboxing i snarere nogen tid, ”sagde Kelly Gilday, B.C.s atletiske kommissær. ”Beslutningen om at muliggøre ekspert kickboxing i B.C. Som en undergruppe af MMA er et betydeligt skridt i retning af at reducere faren for krigere ved at gøre det muligt for dem at skifte fra amatør til ekspert i den sport, de har trænet i i årevis. ”

Mens Kickboxing er aktiveret som en amatørsport i British Columbia, blev den tidligere ikke -sandret på ekspertniveau. B.C. Kickboxere beskæftiger sig med muligheden for enten at overføre til ekspert MMA-selvkontrol eller arbejde deres metode med amatørrækkerne såvel som derefter at forlade B.C. at kæmpe professionelt.

”Vi producerer en risikofri placering for atleter til at kæmpe på et ekspertniveau,” sagde Lisa Beare, præst for turisme, kunst såvel som kultur, ansvarlig for sport såvel som multikulturalisme. ”Jeg bifalder B.C. Atletisk kommissær for at have taget disse skridt for at forbedre kickboxing -sporten. Amatør kickboxing trives lige her i provinsen, såvel som jeg glæder mig over at gøre det muligt for disse atleter i verdensklasse at Sport Club Internacional Trøje kæmpe på ekspertniveau. ”

Kommissærens afgørelse vil muliggøre promovering af ekspertkickboxing-kampe som en undergruppe af MMA såvel som forventer at have fuldt tilsyn med sporten i placering i 2020. Det forventes, at ekspertkampene kan begynde engang næste år efter endnu flere regulatoriske detaljer er afsluttet. Det allerførste skridt vil være at samle et udvalg af kickboxing -ledere til at hjælpe med implementering.

Som en del af en flerårig evalueringsproces har kompensationen set på MMA såvel som den forbindelse, den har med andre kampsport, herunder kickboxing. Tilpasning af kickboxing med MMA vil øge atletens sikkerhed ved at integrere træningsmetoder samt standardisere metoder blandt deltagerne.

Citater:

Josh Jauncey, rangeret femte i verden for Glory Kickboxing League –

”Med forbuddet mod ekspert Kickboxing løftet i B.C., Bayern Munich Trøje vil jeg sidst være i stand til at udføre foran min familie, venner såvel som karrierelange tilhængere. Jeg vil være i stand til at screene færdigheden såvel som potentielle, der bor inden for canadiere såvel som dens håbefulde ungdom, såvel som jeg til sidst har chancen for at kæmpe meget hyppigere såvel som et meget bedre liv for min familie. Vi har været en del af kickboxing -kvarteret i B.C. I over to årtier såvel som vi har enorme planer for fremtiden. ”

Gabriel Vargas, Bellator World Title Holder, seks-gang verdensmester-

”Jeg er så begejstret over at høre, at provinsen B.C. har sanktioneret ekspert kickboxing. Praktisk talt har alle mine pro -kampe været uden for Canada. Det har været skuffende at ikke være i stand til at udføre foran min husstand såvel som venner, men med denne ændring kan jeg have den mulighed. OP-AND-KOMMING KICKBOXERS I B.C. Kan nu begynde at bygge deres ekspertrekord i House, før de går ud for at kæmpe i udlandet. Det er en fantastisk fordel at have. ”

Stan Peterec, veteran canadisk kickboxer –

”Som en Hall of Famer, mester, træner såvel som bygherre, forstår jeg betydningen af denne ændring i B.C.s kickboxing -verden. Nu hvor provinsen muliggør ekspert kickboxing, vil den give vores atleter en mulighed for at kæmpe på verdenscenen såvel som at gøre det i huset foran fans. Jeg kunne godt lide at komme ind i lyden, der repræsenterer mit land med et canadisk flag, der er dræbt over min ryg, såvel som nu kan den næste generation af unge unge opleve det også. ”

Hurtige fakta:

Kontoret for B.C. atletisk kommissærnull