Spørg en Monican del 6

Fakta: En sød kartoffel er højdepunktet i ethvert måltid, som det er en del af.

Jeg er ligeglad med, om du laver kalkunburgere på formanden og top dem med grillede løg …
Mine nyeste videoer

Uortodoks bog og Netflix anmeldelse
Gennemgang af Book & Netflix -serien – uortodoks. En god lytning – bog, podcast og visuel hjemmeunderholdningsgennemgangsserie.

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 28 sekunder

Næste op
Ansigtsmaske til løb eller gå uden for tip
07:15

Direkte
00:00
08:21
07:28

Sweet Potato Fries er King Queen!

Men ring til wambulance, for nu gør min mave ondt fra al denne gode mad, antager jeg, at der kan være for meget af en god ting? Bortset fra når det vedrører fro-yo.

Spørg en monicansk del 6:

Hvis du har et spørgsmål til mig, skal du e -maile det til RuneatrePeat på gmail.com

Tilfældig – Ben sendte mig denne liste uden provokation i går aftes. Han har måske deltaget i “sauce”.

Ben’s top 10 grunde til at gifte sig med en sund levende blogger:

10. Du vil altid vide den seneste ting, som Jillian Michaels har produceret. 9. Huset vil være fuld af usædvanlige og interessante fødevarer (som ristede rosenkål), som du aldrig ville gøre ved for dig selv. 8. Hun vil bære masser af spandex i form af løb eller yogabukser. 7. Du bliver sundere simpelthen ved osmose. 6. Konstant eksponering for nye restauranter som vietnamesisk, koreansk, indisk, vegetarisk, vegansk, rå osv. 5. Stabil forsyning af frosne yoghurtørkener og mørk chokolade. 4. Mens de kontinuerligt prøver at forbedre deres krop, vil du høste fordelene ved deres træning. 3. Interessante rejsesteder til maraton, konferencer og topmøder. 2. Bemærkelsesværdige mængder energi til alle aktiviteter i dag. 1. De søger kontinuerligt efter måder at forbedre sig selv på.

Monica er meget speciel i at være en mexicansk sundhedsblogger, fordi hun er meget forståelse for mine behov for at drikke, spise bøf og bære en sombrero. Men hun opgiver aldrig at prøve at gøre mig sundere (selvom det bare er så jeg ikke dør før hende). Jeg anbefaler altid spanske kvinder, fordi de har et specielt sted i deres hjerter for deres mænd, og rødhoveder, fordi deres blod faktisk er i brand (det er det, der gør deres hår rødt). Dudes overalt burde snuppe disse blog-hamnies. Jeg er fuld.

Jeg ved ikke, om jeg burde være smigret eller flov …

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del