Sports And Fitness

Kører med mit sind

i morges havde jeg endnu et vådt løb. Jeg gjorde 6 miles såvel som havde de mest tilfældige tanker i dag, herunder:

”Jeg sætter spørgsmålstegn ved, om jeg måske sørger for, at jeg forventer at have et spædbarn om vinteren, så det giver mig tilstrækkelig tid til at komme tilbage i en badetilpasning, så jeg ikke går glip af sommeren på stranden…”
Mine seneste videoer

Covid 19 antistofprøve
Jeg tog Covid19 -antistofprøven. Her er præcis, hvordan det gik så godt som resultaterne!

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 19 sekunder

Næste op
Jeg fik en covid-19-test
05:16

Direkte
00:00
08:21
05:19

”Jeg ved, at disse mennesker vil arbejde, tror jeg er skør for at løbe i regnen…”

(Mens jeg kørte på en kirkegård) “Hvis nogen forstod, at jeg var begravet lige her, ville jeg køre denne sti hver morgen, så jeg kunne fortælle dem, ‘Hej'”

“Min drømmeopgave ville være magasinredaktør i Orange County …”

”Jeg sætter spørgsmålstegn ved, om nogen form for mine besøgende virkelig giver en f hvad jeg tror på mine løb…”

Efter min kolde, våde løb greb jeg et par håndfulde strimlet hvede. Derefter var det tid til en ægte morgenmad. Jeg kastede bare en enorm skål korn, banan, cottage cheese, sojamælk samt PB.

Jeg har holdt fast ved denne naturens vejbrødrister, siden virksomheden sendte dem til mig for et stykke tid tilbage. Jeg forstod, at Matt kunne lide dem, så godt som det er en speciel godbit, da vi normalt ikke giver ham ting som denne til morgenmad.

Mens de er organiske såvel som lavet med ægte frugt, betyder det ikke, at de er “sunde”. Lige her er ernæringsinfo – 200 kalorier til 1 wienerbrød, 1 g fiber såvel som 3G -protein – ikke en ekstremt godbreakfast, hvis du vil forblive fuld samt forhindre et sukkerulykke!

Jeg tog et par bid. De er gode, dog ikke store. Det smager mere som en dessert end morgenmad. Hvis jeg skal “bruge” 200 kalorier på noget hurtigt såvel som simpelt, vil jeg hellere være en Larabar eller noget lignende med opholdskraft.

Jeg er ude af at nyde den dryppende dag med min familie. Jeg tror, ​​vi går ind i D.C. for at se? God onsdag!

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del