Bob Cicherillo fyrede som Jr. Nationals MC

af Christian Duque

Da nyhederne ramte den legendariske bodybuilder, der vendte konkurrencen MC Robert “Bob” Cicherillo var blevet afskediget fra sit ansvar på en af de mest betydningsfulde konkurrencer i NPC, sendte den stødbølger gennem hele fitnessbranchen. Dette var tilfældet af et par hovedårsager.

Til at begynde med betragtes den [relativt nye] promotor af statsborgere af mange for at være en af de nærmeste allierede til den mest væsentlige leder inden for amatør og professionel bodybuilding i verden. Hvis nogen mener, at alle promotorer er skabt lige, er de desværre forkert. At blive fyret af promotoren, som Cicherillo blev dåse, kan let være et erhvervsmorder; Imidlertid er Bob også i en markant situation på grund af hans stærke bånd i hele landet og rundt om i verden.

Cicherillo har stolt på at være trofast i årtier. Han har taget en masse misbrug for at stå stærkt med Føderationen, det være sig fra oprørere som Lee Priest, mediestemmer som Dave Palumbo og/eller tidligere embedsmænd, der har sendt ud mod ham på grund af det faktum, at han er så loyal. På adskillige reelle måder er bodybuilding et skakspil; Det er også meget et tænkende mands spil. Den tidligere Mr. USA har altid holdt tingene på sin tallerken. Han er meget smart i den henseende.

Mens adskillige pensionerende bodybuildere, herunder Mr. Olympias, er gået på personlig træning og dodgy træningsordninger for at betale regningerne, var Bob ivrig efter at vide, hvor internettet gik, længe før der var sociale medier. På en meget reel måde, da han og Dan [Solomon] begyndte på pro bodybuilding ugentligt, cementerede de deres position i branchen.

Nu er der forståeligt nok store forskelle mellem at være i sporten og at være på virksomhedens side af tingene. Interessant har Bob været i stand til at udvikle en stærk tilstedeværelse i begge dele. Da han vidste, at pensioneringen var nært forestående, arbejdede han med bodybuilding.com, Dan og en række forskellige virksomheder. I nogle tilfælde ville “hans arbejde” bestå af at lave en række råbvideoer og iført en firma-t-shirt i et par måneder, men gæt hvad, det betalte regningerne. Med et sådant selskab havde han endda titlen som vicepræsident, men hvem ved hvad han faktisk gjorde?

Jeg kan godt lide Bob, men er han lidt af en bullshitter? Måske meget mere end lidt. Fitnessbranchen er ikke for langt væk fra verdenen af brugt bilsalg. Det er ikke nødvendigvis et bank på dem, der “trængsel”, fordi nogen er nødt til at få optrædener, og nogen skal få Palmeiras Trøje betalt.

I slutningen af dagen, hvad er en konkurrence MC på et bodybuilding -show? Udover et par vittigheder og lidt af en schtick (hvis de er dygtige nok til at skabe en), er alt, hvad de virkelig laver, at læse navne fra et ark. Det er ikke raketvidenskab. Hold en drik i nærheden for at undgå at miste din stemme, gøre dig bekendt med de vanskelige klingende navne, og lav en øjenkontakt (fra tid til anden) med dommerne, måske tilslutte leverandørerne og lejlighedsvis prøve at samle mængden. Igen er det et vigtigt job, men det bleges i sammenligning med fremskyndelse og bedømmelse.

Udflytning kræver fuld kontrol over scenen, lokalisering af konkurrenter og sørg for, at der er en stabil strømning på og uden for konkurrenternes stadium. Store fremskyndere holder sig til deres tidsplaner. Mænd som Tony Roberts og Rick Bayardi er blevet så gode til at holde shows efter planen, at de er blevet nogle af de mest efterspurgte i verden. Derfor arbejder de Arnold Classic og Olympia Weekend.

At dømme er også utroligt dygtighedsorienteret. Forestil dig at se hundreder af kroppe og være i stand til at vælge det bedste fra gruppe efter gruppe. Derfra vælges det bedste af det bedste firkantede, og vinderne. Denne type arbejde kræver en stærk afhængighed af år og år med test, der bedømmer og bedømmer på de forskellige niveauer fra lokale til regionale til nationale og pro. At sammenligne MC -arbejde med, hvad der fremskynder og dommere gør, ville være et helvede af en strækning. Det ville faktisk være temmelig tåbeligt.

Stadig var Bob i stand til at skabe en niche. Fra hans kornede vittigheder til at irritere konkurrenterne med opbygninger, der i det væsentlige ikke resulterer i resultater. Hans dragter er snakken om byen, og hans selvtillid er noget af rekord. Jeg tror ofte, at Bobs selvtillid kan ankomme så meget som en halv time før han gør det til et sted. Alvorligt er han dog fuld af sig selv, og det er en del af det, der har holdt ham på toppen, så længe han har været. Hvis han var en ydmyg, blød talt mand, ville han ikke have været i en sådan efterspørgsel, at han for mange år siden pralede af MCing små konkurrencer for mindst $ 5.000 pr. Stykke. Forestil dig at tjene den slags penge, uden at bryde en sved og være i stand til Hollands fodboldlandshold Trøje at kalde dig selv “Voice of Bodybuilding.” Det er måske ikke en nøjagtig vurdering af hans sande rolle i sporten, men det handler om, hvordan du præsenterer dig selv.

For verden ses den tidligere Mr. USA og Masters Mr. World med de mest magtfulde mennesker i sporten, han bryder brød med dem, og han har været atletens rep, så længe indlægget har eksisteret. Hvad gør han ACTually gøre? hvem fanden ved. Det er ikke pointen. Pointen er, at han ACF Fiorentina Trøje sælger det, og han er i stand til at stable sin selvtillid med den høje efterspørgsel efter sit MC -arbejde.

Efterbehandlingen er hans arbejde med Mr. Olympia. Olympia er trods alt selve skålen med bodybuilding. Enhver, der arbejder for det, har ramt de store ligaer; Imidlertid gør hans rolle ham meget mere synlig for fansen end endda Dan Solomon (som faktisk er promotoren) eller Jake Wood (der ejer den darn ting!). Faktum er, at alle kender Chick, og han bruger denne popularitet til at åbne døre og tavshedskritikere. Når det er sagt, denne sidste weekend, da han blev fyret som MC for NPC -statsborgere, mener adskillige, at dette vil bringe en af de mest produktive bodybuilding -påvirkere fra sin høje hest. Jeg er her for at fortælle dig, det vil det ikke.

Mens min ven Nick Trigili gjorde et godt stykke arbejde med at bryde historien og andre forretninger som Rxmuscle gjorde et respektabelt stykke arbejde, der vejer ind med omfattende kommentarer, i slutningen af dagen, er det hele bare varm luft. Bob kunne pleje mindre. Hvis nogen tror, at Bob krækker sig over nyheden, at han blev fyret – eller – der stansede væggene i et rum et eller andet sted og ønsker, at alle bare ville stoppe med at tale om ham, får du tydeligvis ikke Bob, og du får ikke branchen. Det betyder ikke noget, om folk elsker dig eller hader dig, hvis de taler om dig, det er en god ting. Og for alle de kommende og kommende MC’er, der tror, at Bob’s opsigelse fra statsborgere på en eller anden måde vil skabe en ledig stilling til hans optræden på Olympia, drømmer du. Han blev fyret mod statsborgere. Det påvirker måske ikke hans rolle med denne konkurrence næste år. Det kan også eller måske ikke påvirke hans arbejde i denne zone. Vil hans opsigelse fra statsborgere forhindre andre promotorer i at ville ansætte ham til deres shows? Det tvivler jeg på. Hvis debatten lige så godt kunne få ham til at være i større efterspørgsel.

Hvis du vil skyde nogen som Bob, og du virkelig vil slå ham hårdt, burde det gøres privat. Når det er gjort offentligt, føder det ind i hans popularitet. Nu vil folk vide mere !! At være det marketinggeni, han er, vil han bruge enhver presse som en måde at promovere sig selv på.

Uanset hvilke følelser du måtte have om Cicherillo, er manden underholdende, og promotorer, der ønsker at sætte de bedst mulige konkurrencer, ønsker at garantere, at deres shows er sjove. Selv statsborgere. Bob er måske blevet fyret, men han kunne ikke have været fyret, hvis han ikke blev ansat, oprindeligt. Det er muligvis det mest markante show i amatørafdelingen, og de kunne ansætte den, de ville. De hyrede Bob. Bare fordi manden blev fyret, uanset grund, tager det pludselig ikke sit talent væk, det kaster ikke vand på efterspørgslen efter ham, og det tager bestemt ikke væk fra årene, årtier med loyalitet Han har haft for Federation. Derefter er jeg bare en forfatter, og denne korte artikel er bare en samling af mine tanker. Jeg kan sige, at jeg ikke tror, at Bobs fyring vil have nogen indflydelse på Olympia -weekenden.

Jeg har aldrig mødt Jake Wood, men jeg har set, hvordan han bærer sig selv. Han slår mig ikke som en mand, der træffer forhastede beslutninger eller løber fra livets mange forhindringer. Er han glad for, at hans Olympia MC blev dåse fra det mest markante amatørudstilling i bodybuilding? Sandsynligvis ikke, men vil han også skyde ham og skabe en dominoeffekt? Jeg siger nej. Jeg er af den opfattelse, at Jake ikke annullerede Shawn Ray, på samme måde som ikke annullerede Bob i en slags knæ -rykkreaktion. Vil dette blive behandlet internt, det er jeg alt sammen sikker på, men jeg tror ikke, at Bobs job på O er i fare.

Desuden tror jeg, at Bob allerede er på fremtidige planer. Fik han betalt? Det kommer ikke mig ved. Vil han MC Nationals igen? hvem ved? Det gør jeg bestemt ikke. Ville jeg blive forbløffet, hvis han MC’s The Nationals i 2022? Ingen.

På en meget reel måde kan nyheden om denne fyring meget vel trække Bobs hårdeste kritikere ud, ligesom nyhedshistorierne med Shawn Ray gjorde for et par uger siden. Talrige vil kræve en ændring af vagten, skubbe Bob ud og kræve alle slags indrømmelser, de aldrig vil få. Lad os igen vente og se. Lad os vente og se.