Det er som et mudderskred, men med mig at drikke det.

Hej fra Florida! Jeg hænger ud med Ben og hans familie langt her på den anden side af USA. De har en årlig tur til Marco Island, FL, som de har gjort, siden Ben var et lille barn, og af en eller anden grund synes han, jeg er sjov og ville have mig til at komme.

Åh, du vil have mig til at komme til stranden og spise masser af lækker mad og slappe af i boblebadet?!?! Allllll højre, drej min arm
Mine seneste videoer

High Achiever – Good List Book Review
High Achiever af Tiffany Jenkins Book Review. Hurtig gennemgang af det nye memoir om en narkomaner dobbeltliv. Læs af forfatteren.

Let bog at lytte til, mens du løber, spiser eller hvad folk ellers gør.

Flere videoer

0 sekunder på 6 minutter, 12 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 5
04:34

Direkte
00:00
08:21
06:12

I morges satte jeg min alarm lys og tidligt for at komme i løb før den varme og fugtighed, der blev sat for meget. Heldigvis var det temmelig mildt sammenlignet med tidligere år, jeg har været her.

Jeg bragte nogle penge og ramte 7-11 efter 10 meget svedige miles. Det er et enormt vand og iskaffe! Jeg fyldte en stor gulp kop is og hældte kaffe over den. (Doctored det op med fløde efter billedet.)

Jeg kom tilbage og lavede hele morgenmad/bruser ting (men ikke morgenmad i bruser, fordi det får mine pandekager til at værene).

Derefter gik jeg hen til stranden med Ben’s søster for at søge efter skaller og fregner (de bare dukker op uden at jeg engang kigger).

Sportin ‘My New Watermelon Bikini! Jeg er normalt ikke fan af String Bikinis, men jeg var nødt til at gøre en undtagelse for en vandmelon.

Jeg fik denne vandmelon badedragt på Walmart, efter at en læser sendte en e -mail om det! Sjovt nok så jeg to små piger ved poolen med denne nøjagtige vandmelonudslætvagt/badedragt! Vi er alle venner nu og skal spille frosset senere.

Dette er en høje talje vandmelon bikini mulighed, du kan få på Amazon.

Jeg ramte også butikken til mad på et tidspunkt og greb denne koks nul. Kender du hele “Del en koks” ting? Jeg finder aldrig mit navn, og jeg finder aldrig engang en vens navn. Så dette er til ære for serie (Nisha er en af ​​de interviewede mennesker).

Relateret: Jeg er færdig med serien nu og ved ikke, hvad jeg skal gøre med mit liv. Send hjælp. Vær venlig.

Jeg så også min første søstjerner i naturen! Nå, jeg har set dem før, men har aldrig hentet en. Jeg elskede denne op et sekund og satte hende derefter tilbage i havet.

Og senere var det tid til virkelig at slappe af med en vis voksen drikke. Jeg ønskede at få denne mexicanske mudderskred. Det er som et almindeligt mudderskred, men med mig at drikke det.

Men jeg gik med noget mojito -drikke -ting, der ikke ændrede mit liv.

Hvad lavede du denne weekend? Fortæl mig noget godt!

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del

Fortsæt med disse:

Hvad jeg spiser på en dag – for løbere

Hvad jeg spiser på en dag – for løbere

Hvad jeg spiser i en dagsvideo af en løber. Maddagbog over alt, hvad jeg spiste en dag morgenmad, frokost, middag og snacks. plus

Min første tømmermænd

Min første tømmermænd

Bare mig og mit åndsdyr taler en tur, fordi jeg ikke kunne løbe på lørdag. ja jeg var nødt til at springe over mit lange løb, fordi jeg

Sådan laver du en bedre skål med korn- sunde morgenmadspidser!

Sådan laver du en bedre skål med korn- sunde morgenmadspidser!

hvordan man laver en sundere skål korn. Lav en hurtig morgenmad, der er god for dig og holder dig fuld indtil frokost med thHydration Challenge Update

Hydration Challenge Update

Dette er en sponsoreret samtale skrevet af mig på vegne af Splenda. Meningerne og teksten er alle mine. Hej! Det er Tim

Min hviledag morgenrutine

Min hviledag morgenrutine

Min morgenrutine på en hviledag fra løb. Hvad jeg gør, hvad jeg spiser på en hviledag og anden BTS uden løbsdag

Dagens Costco Haul

Dagens Costco Haul

Kørsel af blog Costco købmand. Kør spis gentag Instagram -hjul Costco skal have sunde favoritter og bedste

⚡ af Shareaholic

.