Vægttab onsdag – Cara

Du har muligvis observeret, at gårsdagens udgivelse blev offentliggjort kl. 23:30! Det viser sig, at det ikke er det bedste koncept at drikke iskaffe om eftermiddagen, hvis du vil sove på en respektabel time. Jeg var stor vågen og nød OL (Go Aly!) Såvel som til sidst tog en melatonin for at vinde ned.

Olympisk side Bemærk: Jeg kan godt lide Lolo! Ligesom kærlighed.
Mine mest aktuelle videoer

Ansigtsmaske til løb eller gå uden for tip
Ansigtsmaskeideer til at løbe eller gå udenfor under coronavirus -udbrud. Skal du bære en aftale med maske såvel som de fineste valg for løbere.

Flere videoer

0 sekunder på 7 minutter, 15 sekunder

Næste op
Jeg fik en covid-19-test
05:16

Direkte
00:00
08:21
07:15

Jeg kan også godt lide Mustafina, selvom det så ud til, at alle andre ved den olympiske maraton -fejring ikke var en fan. Jeg troede, at hendes beskidte udseende så godt som de metoder, som hun skød hendes instruktør væk fra at røre ved hende, efter at hun havde en dårlig rutine var underholdende. Hun smiler dog nu … (kilde)

Vægttab onsdag med Cara

Mit løb glædede ambassadørskab med Brooks -sko inkluderer chancen for at interviewe en af ​​deres Brooks I.D.Member. I.D. betyder indflydelse hver dag

For nylig interviewede jeg Cara, en mor til 4 fra Oregon, der arbejder med Brooks. Hun har afsluttet 9 maraton såvel som værker som en personlig fitnessinstruktør såvel som løbende coach.

Åh, såvel som hun mistede 45 pund.

Cara før:

Cara efter:

Her er hendes vægttab samt løbende historie …

Hvordan “fandt” du “kørt? Hvad er din løbende historie?

Jeg kan godt lide min løbende historie! Gennem hele gymnasiet foragtede jeg at køre – og faktisk al atletik. Hver gang jeg løb efter P.E, ville jeg etablere knæ hævelse fra en subluxing patella. Således erhvervede jeg en læges note til at resonnere mig fra at køre, såvel som den note bragte mig, selvom alle fire år med høj institution uden nogen løb.

I den tidlige voksen alder begyndte jeg at gå et antal miles om dagen, men insisterede altid på, at jeg hadede løb såvel som at jeg “ikke kunne” løbe. Gennem hele programmet med at have børn såvel som at ramme 30 endte jeg med at blive overvægtig for allerførste gang i mit liv. Da jeg til sidst begyndte vægttræning såvel som at overholde meget bedre ernæring såvel som delstørrelser, mistede jeg al den overskydende vægt såvel som endte med at være muskuløs! Stadig var jeg sikker på, at jeg hadede løb, selvom jeg ikke havde prøvet det i årevis.

En dag, mens jeg var på en lang gåtur, indså jeg nøjagtigt, hvor sent det var så godt som at jeg er nødt til at skynde mig for at sikre, at min hendes husbond muligvis kommer på arbejde. Der var ingen mulighed: Jeg var nødt til at løbe! Jeg løb cirka 2 miles, såvel som da jeg til sidst bremsede for at gå i den sidste blok, føltes turen som træg bevægelse. Det gik op for mig, at løbet følte sig godt !!!
Næste morgen tog jeg en beslutning om at prøve at løbe igen. Kan lide det! såvel som det gik.

Jeg blev tilsluttet racing på mit allerførste løb. Positivt, at jeg er nødt til at være en træg løber, var jeg så bange for at være den sidste på tværs af overfladelinjen! Forestil mig mit chok, da jeg passerede mine løbende venner såvel som endte med at være blandt de øverste niveau af finishere. Race efter løb, jeg fortsatte med at vinde i min aldersafdeling, såvel som flere gange vandt jeg virkelig som den generelle kvinde. Dette har aldrig stoppet for at chokere mig. Jeg tror stadig, at alle disse løb måske lige har været flukes! Når jeg kører coach, forstår jeg dog bedre, men som en dame, der kom fra en så ikke-atletisk historie, kan jeg stadig ikke komme over chokket af det!

Hvordan tabte du vægten?

Jeg begyndte vægtløftning 6 dage om ugen ved at bruge gratis vægte såvel som ledninger snarere end maskiner. Jeg øgede også min generelle fysiske bevægelse hele dagen for at sikre, at hvis det var tid til at læse, ville jeg gøre det ved at gå i træg bevægelse på en løbebånd i stedet for at sidde. Jeg gjorde stadig min rutinemæssige at gå dengang, men jeg ville tilføje meget flere gåture, når det var muligt. Jeg minimerede også grundlæggende kulhydrater samt slipper af med yderligere fedtstoffer såvel som sukker (såsom honning, marmelade, smør, ost osv.). Min diætplan var hovedsageligt bestående af frugter, grøntsager såvel som magre proteiner. Ingen desserter på nogen måde op, indtil jeg nåede min foretrukne vægt.

Hvad var en normal dags måltider, da du tabte?

Morgenmad var en skive fuldkål toast med banan; Tidlig frokost var en hel hvede tortilla med kalkunbryst såvel som salat sammen med en gigantisk frugtsalat. Tidlig middag var et magert protein, en veggie samt en gigantisk spinatsalat. Jeg løsnede mine begrænsninger, da jeg mistede al vægten, såvel som nu giver jeg mig selv mulighed for at glæde mig over desserter!

Hvad var en normal dags øvelse?

Den normale øvelse (dette var før jeg var en løber) var en times vægtløftning såvel som en 3,5 km kraftig gåtur. Derefter var der den ekstra ekstremt langsomme spadseretur på løbebåndet senere på dagen. Jeg ville endda danse rundt i køkkenområdet lidt under madlavning af middagen.

Hvordan bevarer du det tab nu? Hvad spiste du til morgenmad, frokost, middag somgodt som snacks i går?

Jeg er ikke særlig streng nu med kalorier, da jeg har så meget mager muskelmasse, at min krop er en kaloriforbrændingsmaskine! Dog holder jeg øje med min vægt næsten hver dag, lige da det er et fantastisk diagnostisk værktøj, så godt som jeg ikke ønsker at finde ud af, at jeg langsomt har lagt vægt.

I gennemsnit glæder jeg mig i cirka en times kardiovaskulær træning hver dag – løb, cykling, klatrer trapper eller bruger den elliptiske maskine. Ofte vil det være et tempo -løb, intervaltræning, enkle løb eller en længere udholdenhedskørsel. Jeg fortsætter med at løfte vægte dagligt, hvilket ligeledes er en afgørende for at holde vægten væk. For hver 10 pund mager muskelmasse på vores kroppe kaster vi yderligere 500 kalorier om dagen!

Mine måltider har en tendens til at være således:
Morgenmad: En skål med højfiberkorn med lavt sukker med valnødder eller mandler samt uanset hvilken frugt jeg kan finde-nogle gange, en klods af almindelig græsk yoghurt på toppen.
Frokost: Et æble, nogle skål med hummus, en håndfuld gulerødder. Hvis jeg vil have en smule dessert, vil jeg generelt have den efter frokost.
Middag: En omrøring såvel som salat; eller grillet magert kød såvel som salat; Ristet kød såvel som grøntsager såvel som salat.

Til snacks spiser jeg lidt håndfuld mandler, en frugt, en frosset banan såvel som skummetmælk -smoothie – dette er fantastiske ting!

Jeg mål for min mange af mine kulhydrater at finde det for det meste af frugt snarere end fra stivelsesholdige kilder som kartofler, majs, pasta, ris eller brød.
Jeg har en vidunderlig tand, men jeg spiser ikke junkfood, så godt som jeg ikke drikker kaloribevarer (bortset fra måske vin). Så nogle fantastiske chokolade af høj kvalitet eller nogle husbagt lækkert godbidder i høj kvalitet giver ikke problemer for mig ved at bevare min sunde vægt. Men hvis noget er ekstremt kalorie, skal det være velsmagende såvel som specielt, hvis jeg skal spise det!

Hvordan løber du i form i dit hektiske liv? Er der nogen form for tip?

Min primære idé er at reparere den i livet som en ikke-omsættelig, ligesom at spise såvel som at sove. Vi er nødt til at træne for vores helbred, ligesom vi har brug for at spise såvel som søvn. Jeg opdager, at mange mennesker har succes, hvis de gør det allerførste om morgenen. De, der venter til aften, har en tendens til at være mindre konsistente. Helt klart nogle mennesker er utroligt succesrige, der planlægger deres aftener at træne, men jeg fortæller dig uden et spørgsmål, at de er mindretal!

Spørgsmål: Hvem er din foretrukne Olympian i år?

Jeg kan godt lide Aly.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del