Sports And Fitness

Chokolade på Valentinsdag Giveaway

Ben kom hjem til frokost i dag, så selvom det var den samme-O-salat (som jeg ikke er træt af på alle 983 dage senere) var det en dejlig lille ændring! Plus, jeg havde en undskyldning for at grave i hvede tynde, noget jeg normalt prøver at undgå.

Og den bedste Chobani -smag. Det er en fødevarefakta.
Mine seneste videoer

4 minutters stående kerne træning for løbere
Stående ABS -træning kan du gøre derhjemme. Intet udstyrs kerneøvelser, du kan gøre, der står op før eller efter et løb. Hurtig tutorial på 5 træningsbevægelser for en stærk kerne og udfordre din balance.

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 31 sekunder

Næste op
High Achiever – Good List Book Review
06:12

Direkte
00:00
08:21
04:31

Da det er Valentinsdag, ville jeg have lidt chokolade. Okay, jeg vil have chokolade hver dag (to gange om dagen de fleste gange), men i dag havde jeg en undskyldning

Desværre er jeg nødt til at arbejde i aften og regnede med, at Candy ikke ville holde mig igennem gennem mit skift, så jeg busede ind i stash af barer, som Thinkhin sendte mig. Dette er kun en del af det, da jeg prøvede et par af barerne i weekenden.

Chocolate Brownie -smagen er ingen se slik, men den vil holde mig fuld længere og forhindre en skør dukkert i blodsukkeret, hvilket resulterer i, at jeg skynder sig til Starbucks på tværs af gaden fra mit fitnesscenter for en kagepop. Ikke at jeg gør det.

I ånden af ​​Valentine’s og Giving and Chocolate Thinkthin giver en RER -læser en sort pakke med barer!

For at komme ind: Efterlad en kommentar. enhver kommentar. Hold det rent.

Konkurrence lukker i morgen (2/15) kl. 9. Åben for beboere i USA og Canada. Vinderne har 48 timer på at svare.

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del