Sports And Fitness

Fitness fredag ​​ved at tage en pause fra at løbe

hej der og glad fredag!

Mine mest aktuelle videoer

Marathon Training Day 2
Marathon Training Journal Day 2. Runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 1 minut, 45 sekunder

Næste op
Marathon Training Day 5
04:34

Direkte
00:00
08:21
01:45

I morges vågnede jeg op til en særlig levering. Ben bragte mig en donut. Ikke sikker på hvorfor, men jeg tager det!

Jeg lavede en 6 mile løb drevet af min specielle behandling og følte mig stor. Donuts skal være mit nye måltid før race!

Postkørsel: Æg og havregryn

Fitness fredag, ved at tage en ferie fra at løbe.

Før jeg rejste til Kina var jeg ængstelig, at jeg ikke ville være i stand til at løbe meget i de ni dage af turen. Excursion -gruppen gav os ikke en rejseplan før turen, men jeg (korrekt) regnede med, at vi ville mødes tidligt hver dag.

Det meste af tiden åbnede gymnastiksalen først 6:30. Et sted åbnede først efter kl. 8! Så jeg havde 30 minutter på en masse for at få en slags træning ind, før jeg var nødt til at blive klar, spise morgenmad og dukke op i lobbyen. (At køre tidligere end det udenfor var ikke en mulighed, fordi det stadig var meget mørkt og frysende koldt.)

Jeg elsker at løbe under rejsen – det er den bedste måde at se et nyt sted! Men det var bare ikke muligt på denne rejse, så jeg gjorde mit bedste med de dage, jeg var i stand til at komme på kort løb på løbebåndet.

Jeg kom sandsynligvis i fire 30 minutters løb og en 2 miler, mens jeg var væk. Dette virker som en temmelig god uge med løb til den gennemsnitlige bjørn, men jeg gennemsnit 40 miles om ugen, så dette svarer til at tage en uge fri til mine ben og lunger.

Så…. Hvor hurtigt mister nogen egnethed efter ikke at have løbet eller trænet?

Jeg læste dette i Runner’s World på vej tilbage fra Kina og er enig i, at det er nøjagtigt for mig. Det siger, at du kan hvile/komme sig efter et sundhedsmæssigt problem eller skade i 2 uger, før du mister fitness.

Jeg undersøgte dette og fandt lignende meninger om dette, men nogle kilder siger efter +2 uger, din krop mister ca. 6% af VO2max.

”Nylige undersøgelser viser, at der er ringe reduktion i VO2max i de første 10 dage efter inaktivitet hos veluddannede atleter. Det er her forsigtigt at nævne, at alle disse retningslinjer antager, at du er en anstændigt uddannet løber, efter at have trænet konsekvent i en periode på 4-6 måneder. Begynderløbere mister fitness i en lidt hurtigere hastighed i betragtning af at de har en mindre base af fitness. ”

(Kilde: Løbere Connect)

Denne blog af instruktør Joe English deler Jack Daniels formel, der ligner, men siger, at disse tab først forekommer omkring 21 dage.

Den løbende instruktør Jack Daniels citerer nogle bestemte numre i sin bog Daniels løbsformel ”. Han er nogle prøveværdier i tabet af cardio-vaskulær kondition fra sin bog:
Op til 5 dage – intet tab
7 dage fri – 0,6%
14 dage fri – 2,7%
21 dage fri – 4,8%
28 dage fri (en måned) – 6,9%
56 dage (to måneder) – 15,3%

I betragtning af at jeg kørte så meget omkring oktober/november, tror jeg, at min krop sandsynligvis drage fordel af en hvileperiode. Jeg tager to hviledage fra at løbe i løbet af ugen, men langdistance er hård på ethvert organ, og jeg håber, det var en stor lille gave at tage den tid fri. Jeg tror personligt, at hvis du træner 50 uger ud af året, ville det være en god hvile og genopbygningstid for dine muskler

Spørgsmål: Hvor masser af hviledage om ugen tager du?

Send mig projektmappen

Gemme

Deling er omsorgsfuld!

Del

Tweet

Pin

Del

Post

Del