Blueberry Muffin vs. Rocky Road Quest Bar

Hej! Præcis hvordan har du det? Jeg er så tidligt med denne gang omkring forandring! Det er latterligt. Jeg vågnede kl. 3 og fik mig selv til at lægge mig der indtil omkring kl. 3:30, da jeg forstod, at jeg ikke ville efterår tilbage i søvn. Kom kropsur! indhente. Nå ja, i det mindste kan jeg få et spring til at begynde på blogarbejdet, før jeg løber.

Da jeg er oppe såvel som på ’em lad os tale om al den sjove mad fra denne weekend. Jeg købte en crème brule -blanding for at lave for nylig. Det er ikke en af ​​mine foretrukne desserter (fordi det ikke inkluderer chokolade), men min mor såvel som Ben begge kan lide det, så jeg ønskede at se, om jeg kunne klare det derhjemme.
Mine nyeste videoer

Så var hun væk – boganmeldelse
En god lytning – Book såvel som podcast -evalueringsserier
Derefter var hun væk af Lisa Jewell – tilbudt på Audible, Amazon eller hvor som helst bøger sælges.

Er ‘så var hun væk’ en god lytning? Her er min anmeldelse!

For meget flere anmeldelser, links såvel som anbefalinger inspicerer runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 20 sekunder

Næste op
Hvordan man laver træning i underkroppen for løbere a
03:09

Direkte
00:00
08:21
04:20

Vi havde ikke noget koncept, hvad vi gjorde, men vi gjorde det (dette var muligvis titlen på min livshistorie).

Det var godt, men stadig ikke min foretrukne ting. Heldigvis havde jeg mørk chokolade – det er min marmelade.

Jeg lavede ligeledes et par fjerkræbryst, så jeg ville have nogle hurtige såvel som sunde måltider, der var parate til at gå denne uge. Jeg laver aldrig mad til en – det handler om rester.

I ikke-løbende eller spise nyheder …

Mens jeg var på indkøbscentret og købte de nye questbarer gik jeg til et nyt øjenbryntrådsted. Når jeg går til min typiske placering, ser jeg bare enhver form for kvinde, der er tilgængelig. Jeg er ikke særlig betyder. Jeg beder dem bare om at rydde op, da jeg kræver dem tykke, fordi mine bryn er blonde. De er alligevel vanskelige at se, så jeg kan ikke betale for for at få dem til at sparsomme eller tynde.

Jeg har lyst til, at hun gjorde dem tyndere såvel som der mangler et underligt stykke fra den ene side. Det var som en skaldet patch, dog i en direkte linje. Boo.

Nye søgenbarer gennemgang:

De to nyeste quest bar -smag er Rocky Road såvel som Blueberry Muffin. Ikke så godt Long Back Quest kom ligeledes ud med smores såvel som havregryn chokoladechip.

Her er den blåbær muffinsmag-det er en vanilje-y-base med stykker af blåbær såvel som en slags Graham eller Streusel.

Tanker: Godt, men smager dog lidt kunstig. Det er vidunderligt (som jeg kan lide). I nogle tilfælde er frugtstykkerne i questbarer lidt såvel sej såvel som syntetisk smagning (det er underligt, da jeg ikke altid har lyst til dette, så det kan ligeledes være mine smagsløg).

Rocky Road Quest Bar:

Tanker: Chokoladebase er type mild, ikke meget vidunderlig eller chokolade-y. Der er en hel del møtrikstykker i det, men jeg bemærkede ikke at smage eller tygge marshmallow (jeg så dog hvide stykker). Jeg vælger stængerne med en vaniljebase såvel som chokoladestykker i den.

Generelt: Jeg tror stadig, at Quest Nutrition gør de allerbedste smagsproteinbarer nogensinde. Jeg har prøvet så adskillige forskellige typer såvel som mærker såvel som det ikke engang er tæt på. Ja, de er dyre, men de smager virkelig som en dessert – især hvis du bager dem.

Mine foretrukne questbarer i orden:

Chokolade chip cookie dej –

Havregryn chokoladechip –

S’mores –

Bananmøtrik –

Cookies n creme

Bunke på miles dag 7

Det er den allerførste mandag i Stack på Miles! Er du parat til at rocke det?

Denne uges løbningsvanskelighed er sponsoreret af Nathan. De leverer en Speedraw plus vandbaske såvel som neutron afsluttende løberens forlygte dagligt denne uge! Undersøg hver dag med din POTM -opdatering, der skal gå ind for at vinde.

Det er en ideel timing for forlygten siden november er Runner Security Month. Dagene er mørkere, såvel som det er vanskeligt at se såvel som at blive set på tidlig morgen eller sent om aftenen. Selv hvis du ikke løber i total mørkeeksponering er ekstremt vigtigt. Cyklister såvel som chauffører kan blive distraheret eller ikke i stand til at se dig – ses såvel som være sikre.

Følg dem på Twitter på @NathanSportSinc for meget mere info om Runner Security Month samt deres linje med løbsprodukter.

Efterlad en kommentar til denne offentliggørelse så godt, som du bliver gået ind for at vinde en Nathan -forlygte såvel som håndholdt vandbott! Lukker i morgen kl. 21.00 PST.

*Brug #Rermiles på det sociale netværk til at dele dine fremskridt !!

Tjek denne udgivelse til uge 1 -vindere!

Spørgsmål: Hvad laver du i dag for stakken på Miles ??

Mig: Jeg er på vej ud for at løbe lidt – jeg inspicerer senere!

Ansvarsfraskrivelse: Nathan tilbyder præmierne for denne uges POTM -udfordring. Alle udtalelser er mine egne.

Send mig projektmappen

49SAVE

Deling er omsorgsfuld!

49Pin

Del

Tweet

Del

Post

Del

Bliv ved med at vælge disse:

Ny Chobani -yoghurt med mandelsmør og cashew -smør

Ny Chobani -yoghurt med mandelsmør og cashew -smør

Ny chobani nøddesmør græsk yoghurt såvel som jordnøddesmør chex kornevaluering samt information. Yoghurtskål med mandelsmør

Hvad jeg spiste i weekenden såvel som det allerbedste løb samt spise i november

Hvad jeg spiste i weekenden såvel som det allerbedste løb samt spise i november

Hej!! Hvordan går det? Hvad er din foretrukne del af måneden? Præcis hvor meget kørte du? Præcis hvor meget spiste du? Hvorfor er jeg a

Fineste proteinbarer til løbere- Hvad man skal spise før såvel som efter et løb

Fineste proteinbarer til løbere- Hvad man skal spise før såvel som efter et løb

Fineste proteinbarer til løbere. Hvad man skal spise inden et løb, efter et løb såvel som snacks. Mine Top 5 foretrukne barer såvel som ernæring Br

De allerbedste efterårsproteinbjælker gennemgår

De allerbedste efterårsproteinbjælker gennemgår

Den allerbedste græskar smag efterårsproteinbjælker gennemgang. Smag evaluerede den begrænsede udgave RX, Quest, Clif Barer såvel som disse er

15 Hurtige snack -ideer

15 Hurtige snack -ideer

Hvad skal man spise, før du løber, såvel som hvornår du skal spise. 15 Hurtige pre run -snackkoncepter til nye løbere samt træning til et halvmaraton

Hvad jeg spiste i dag maddagbog – maraton træningsuge 4

Hvad jeg spiste i dag maddagbog – maraton træningsuge 4

Hvad jeg spiser på en dag. Food Diary Running Blog Training Week 4. Morgenmad, frokost, middag såvel som snacks plus noter om

⚡ af Shareaholic

.